Senest update 0.4.3

update

Vi er nu over 400 brugere. Det glæder os meget at så mange biavlere prøver programmet af. Husk hvis du synes at ”bøvler” med programmet, er der mange gode instruktions videoer på www.stadekort.dk. Efterhånden som sæsonen skrider frem, vil vi prøve at lave små praktiske tips.

Vi laver hele tiden opdateringer, hvorfor det er vigtigt at du med jævne mellemrum går ind i INDSTILLINGER/EKSPORTER og trykker på OPDATER FOR NY VERSION. Her kan du også se det versions nummer du har.

Vi har i denne omgang lavet en del mindre opdateringer, især i forhold til noget af det respons vi har fået. Især var der problemer med at få adfærdskarakterene frem ved bestemte indstillinger. Det er nu på plads. Der er blevet ryddet op i systemet, så opdateringer fremover bliver lettere for os selv.

Vi arbejder i øjeblikket på OVERSIGT. Det er nu fået et lille ansigtsløft og skulle være blevet lidt mere overskuelig. Vi venter stadig på en lille opdatering, nemlig at bistyrken i øjeblikket vises som gennemsnits styrke, det skal jo være den totale bistyrke. Den rettes snarest. Til gengæld skal I glæde jer til en ny vores næste udvikling. Her vil du fremover kunne sortere, vælge hvilke informationer du ønsker at se netop nu i oversigten, så du ikke behøver at ”scrolle” ud af skærmen.

Print Friendly, PDF & Email